Хладилни агрегати

Компресорно-кондезаторни агрегати на утвърдени чуждестранни производители.

Свържете се с нас!

Хладилни централи

Хладилни централи на утвърдена чуждестранна компания.

Свържете се с нас!

Водоохладители - Чилъри

Решение за инсталации с индиректно охлаждане, проектирани с изнесен кондензатор или интегриран воден кондензатор за монтаж в машинни помещения. Разработени с два или повече полу-херметични или винтови компресора с независими хладилни кръгове.

Свържете се с нас!

Съоръжения за ледена вода

Съоръженията за ледена вода имат голямо приложение в млечната, хранителната, бирената, месната, рибната, плодовата и зеленчуковата промишленост. Множеството решения които предлагаме, дават възможност за гъвкавост при избора на точното съоръжение, необходимо за нуждите на клиента.

Свържете се с нас!

Млековани

Висококачествени млековани с капацитет от 100 до 30 000 литра. Изработени от неръждаема стомана с надеждна конструкция и непрекъснати иновации.

Свържете се с нас!

Сушилни модули

Сушилни модоли, подходящи за студени помещения, чиито нива на температура и влажност трябва да бъдат контролирани. Изработени от неръждаема стомана, те са предназначени за обработка на въздух, като в себе си съдържат всички охлаждащи и електрически съоръжения. Сушилните модули се управлява чрез станцията, която контролира всички функции на температурата, влажността и потока на въздух. Въздухът се разпределя в околната среда чрез специални канали, проучени в зависимост от размера на помещението.

Свържете се с нас!

Овлажнители и обезвлажнители

Ултразвукови и центробежни овлажнители на доказани производители, които са подходящи за използване в много индустрии. Осигуряване на правилно ниво на влага, повишаване на ефективността и устойчивостта на производството и качеството на продукта.

Обезвлажнители, предназначени да рециркулират въздуха в хладилните помещения, като постепенно намаляват нивото на влажност до желаната стойност.

Свържете се с нас!

Помпи

Центробежни, многостепенни, циркулационни помпи и аксесоари за тях, подходящи за системи с индиректно охлаждане.
Вакуум помпи за вакуумиране на хладилни инсталации.

Свържете се с нас!

Буферни съдове

Буферни съдове с широк обхват и възможности за персонализиране. Позволяват да се изградят оптимални решения за всякакъв тип системи. Буферните съдове увеличават флуидния капацитет на системата и подобряват дълготрайността на машините, термопомпите, охладителите и компресорите. Те се използват за съхраняване на охладена течност, което позволява да се оптимизира работният цикъл на съответната система и по този начин да се повиши неговата ефективност. Използваната изолация е с висока плътност и изпълнена така, че да гарантира делготрайност и функционалност.

Свържете се с нас!

Вентили и задвижки

Двупътни, трипътни и четирипътни вентили и подходящо подбрани задвижки за тях с висококачествена конструкция и дълъг живот на експлоатация.

Свържете се с нас!

Хладилни врати

Голям асортимент на плъзгащи, вертящи, флип-флап хладилни врати и аксесоари с широко приложение и характеристики. Предлагаме и нестандартни решения в зависимост от нуждите и желанието на клиента.

Свържете се с нас!

Хладилни панели

Хладилни панели с доказана във времето иновативност и ефективност. Голямото разнообразие от модели и размери, дават необходимата гъвкавост при избора на панели, за изграждането на едно хладилно помещение.

Свържете се с нас!

Обков

Необходимия за всяко хладилно помещение антибактериален обков е конструиран и изработен така, че да гарантира бърз монтаж, стабилно закрепване, функционалност и дълготрайност.

Свържете се с нас!

Завеси

Силиконовите завеси са много добро решение за гъвкава изолационна преграда,дори при ниски температури. Подходящи са за врати и прегради, използвани в хладилни помещения, хладилни камери, хладилни камиони, ресторанти и други предприятия от хранително вкусовата промишленост. Лесни за почистване, лесни за подмяна и идеална видимост.

Свържете се с нас!

Компесаторни клапи (Intertecnica)

Компенсаторните клапи са много важен елемент за безопасността на хладилните камери. Те поддържат балансирано вътрешно и външно налягане, особено в периода на охлаждане или отваряне и затварянето на вратата. Основно предимство е разработването на нов вид клапа, която можете да монтирате на тавана на хладилното помещение, а благодарение на симетрията на основния клапан, има възможност за окабеляване, както в помещението, така и извън него.

Свържете се с нас!