Хладилни агрегати

Компресорно-кондезаторни агрегати на утвърдени чуждестранни производители, както и собствено производство.

Свържете се с нас!

Хладилни централи

Хладилни централи на утвърдени чуждестранни производители, както и собствено производство.

Свържете се с нас!

Водоохладители - Чилъри

Решение за инсталации с индиректно охлаждане, проектирани с изнесен кондензатор или интегриран воден кондензатор за монтаж в машинни помещения. Разработени с два или повече полухерметични или винтови компресора с независими хладилни кръгове.

Свържете се с нас!

Съоръжения за ледена вода

Съоръженията за ледена вода имат голямо приложение в млечната, хранителната, бирената, месната, рибната, плодовата и зеленчуковата промишленост. Множеството решения които предлагаме, дават възможност за гъвкавост при избора на точното съоръжение, необходимо за нуждите на клиента.

Свържете се с нас!

Млековани

Предлагаме висококачествени млековани (млекоохладителни вани) с капацитет от 100 до 30 000 литра. Изработени от неръждаема стомана с надеждна конструкция, която осигурява лесна и безопасна експлоатация.

Свържете се с нас!

Сушилни модули

Сушилни модули, подходящи за климатични оцедвачни и сушилни, чиито нива на температура и влажност трябва да бъдат контролирани. Изработени от неръждаема стомана, окомплектовани с електронагревател със защитна функция, пароовлажнително устройство и топлообменник. Сушилните модули се управляват чрез микропроцесор за програмиране и контролиране на технологичните режими в отделните фази от процеса на сушене и контролиране потока на въздуха. Въздухът се разпределя чрез специални въздуховоди, изчислени в зависимост от размера на помещението.

Свържете се с нас!

Овлажнители и обезвлажнители

Предлагаме ултразвукови и центробежни овлажнители на доказани производители, които са подходящи за използване в много индустриални сектори. Осигуряват необходимото ниво на влажност в помещението, което води до повишаване на ефективността на производството и качеството на продукта.

Обезвлажнителите са предназначени да рециркулират въздуха в хладилните помещения, като постепенно намаляват нивото на влажност до желаната стойност.

Свържете се с нас!

Помпи

Центробежни, многостепенни, циркулационни помпи и аксесоари за тях, подходящи за системи с индиректно охлаждане.
Вакуум помпи за вакуумиране на хладилни инсталации.

Свържете се с нас!

Буферни съдове

Буферни съдове с широк обхват и възможности за персонализиране. Позволяват да се изградят оптимални решения за всякакъв тип системи. Буферните съдове увеличават флуидния капацитет на системата и подобряват дълготрайността на машините, термопомпите, охладителите и компресорите. Те се използват за съхраняване на охладена течност, което позволява да се оптимизира работният цикъл на съответната система и по този начин да се повиши неговата ефективност. Използваната изолация е с висока плътност и изпълнена така, че да гарантира делготрайност и функционалност.

Свържете се с нас!

Вентили и задвижки

Двупътни, трипътни и четирипътни вентили и подходящо подбрани задвижки за тях с висококачествена конструкция и дълъг живот на експлоатация.

Свържете се с нас!

Хладилни врати

Голям асортимент на плъзгащи, въртящи, флип-флап (летящи) хладилни врати и аксесоари за тях с широко приложение и характеристики. Предлагаме и нестандартни решения в зависимост от нуждите и желанието на клиента.

Свържете се с нас!

Хладилни панели

Хладилни панели с доказана във времето иновативност и ефективност. Голямото разнообразие от модели и размери, дават необходимата гъвкавост при избора на панели, за изграждането на едно хладилно помещение.

Свържете се с нас!

Обков

Необходимия за всяко хладилно помещение антибактериален обков е конструиран и изработен така, че да гарантира бърз монтаж, стабилно закрепване, функционалност и дълготрайност.

Свържете се с нас!

Завеси

Силиконовите лентови завеси са много добро решение за гъвкава изолационна преграда, дори при ниски температури. Подходящи са за врати и като прегради, използвани в хладилни помещения, хладилни камери, хладилни камиони, ресторанти и други предприятия от хранително-вкусовата промишленост. Минимизират загубата на температура и евентуалното замърсяване на продукта. Лесни за почистване, лесни за подмяна и с идеална видимост. Можем да предложим изработка на завеса по Ваш размер или закупуване на отделните компоненти като лента и окачвачи за нея.

Свържете се с нас!

Компесаторни клапи (Intertecnica)

Компенсаторните клапи са много важен елемент за безопасността на хладилните камери. Те поддържат баланс между вътрешното и външно налягане, които периодично се променят, особено по време на интензивно охлаждане или отваряне и затварянето на вратата на хладилната камера. От скоро предлагаме нов вид клапа, която можете да монтирате на тавана на хладилното помещение, а благодарение на симетрията на основния клапан, има възможност за окабеляване, както в помещението, така и извън него.

Свържете се с нас!