Производствената дейност на ТЕХНО-ФРИГА обхваща изработката на хладилни машини за предприятия от ХВП, големи търговски и складови обекти.

Машините и съоръженията се проектират и изработват в затворен цикъл на производство в базата на фирмата, като влаганите компоненти и части са собствен внос, с гарантирано качество и произход.

Кондензаторни шасита

Голям асортимент от кондензаторни шасита собствено производство, както и възможност за изработка по индивидуална поръчка.

Свържете се с нас!

Кондензаторни кутии (боксове)

Компактни кондензаторни кутии с богат избор от кондензаторни мощности и конструктивни решения, за да покрие максимално нуждите на пазара и клиентите.

Свържете се с нас!

Компресорно-кондензаторни Агрегати

Голяма гама от компресорно-кондензаторни агрегати собствено производство, както и възможност за изработка по индивидуална поръчка.

Свържете се с нас!

Агрегати с изнесен кондензатор

Агрегатите с изнесен кондензатор са, както стандартни, така и по индивудална поръчка на клиента. Тъй като са собствено производство ние предлагаме възможност за добавяне на множество опции и конструктивни промени.

Свържете се с нас!

Хладилни централи

Проектиране и изработване на хладилни централи собствено производство, в зависимост от зададените параметри.

Свържете се с нас!

Водоохладители - Чилъри

Решение за инсталации с индиректно охлаждане, проектирани с изнесен кондензатор или интегриран воден кондензатор за монтаж в машинни помещения. Разработени с два или повече полу-херметични или винтови компресора с независими хладилни кръгове.

Свържете се с нас!

Конструиране и изработка на метални бази, облицовки, стойки и профили

Метални бази, стойки и детайли в производството на Техно-Фрига се произвеждат в собствен метален цех, оборудван със съвременни машини и квалифициран персонал, което позволява изработването на множество метални детайли по задание на клиента.

Свържете се с нас!

Прахово боядисване

Собствен цех за прахово боядисване, в който се боядисват двупластово (основа и боя), както всички детайли интегрирани в производството ни, така и всички елементи поръчани от външни клиенти.

Свържете се с нас!

HEAT RECOVERY

Специализирани машини за индиректно затопляне/охлаждане и за максимално оползотворяване на отпадната топлина.

Свържете се с нас!